Följande livsmedel innehåller dpa (fettsyra 22:5)

I fallande ordning och per 100 gram.

Det rekommenderade dagliga intaget (RDI) är [inte angivet] .

Tabellen är sammanställd med data från: Livsmedelsverkets Livsmedelsdatabas, version 2015-01-19.

Filtrera listan: - exempel: potatis kokt

#ProduktMängdEnhet
1Ål flat- o varmrökt1.4g
2Ål ugnsstekt hemlagad1.3g
3Ål inkokt hemlagad1.2g
4Ål rå1.1g
5Ål rund- o varmrökt1g
6Laxpaté0.6g
7Lax kokt0.6g
8Lax odlad norsk fjordlax rå0.5g
9Guldsparid grillad0.4g
10Guldsparid0.4g
11Röding urtagen varmrökt0.3g
12Lax sida kallrökt0.3g
13Regnbågslax odlad rå0.3g
14Lax rå0.3g
15Friterad bläckfisk0.3g
16Makrill urtagen varmrökt0.2g
17Laxmousse0.2g
18Makrill rå0.2g
19Makrill konserv0.2g
20Sardiner i olja konserv0.2g
21Regnbågslax sida kallrökt0.2g
22Regnbågslax inkokt0.2g
23Lamm lever rå0.2g
24Makrill kokt0.2g
25Fisk varmrökt0.2g
26Ister gris0.2g
27Makrillfilé konserv i tomatsås0.2g
28Lax rimmad0.2g
29Lax urtagen varmrökt0.2g
30Makrillfilé varmrökt0.2g
31Lax gravad0.2g
32Lax konserv0.2g
33Regnbågslax rå0.2g
34Gåsleverpastej rökt konserv0.2g
35Nöt lever rå0.1g
36Laxbullar m sås tillagade0.1g
37Gris lever rå0.1g
38Prinskorv stekt0.1g
39Pressylta0.1g
40Kyckling lever rå0.1g
41Skarpsill0.1g
42Inlagd sill0.1g
43Inlagd sill u lag0.1g
44Havsabborre grillad0.1g
45Sushi lax0.1g
46Ren kött kallrökt rå0.1g
47Stenbitskaviar0.1g
48Friterade räkor restaurang0.1g
49Ren lever rå0.1g
50Inlagd höstsill u lag0.1g
51Havsabborre0.1g
52Skaldjurspaté0.1g
53Nöt oxtunga rimmad rå0.1g
54Leverstuvning hemlagad0.1g
55Nöt lever stekt0.1g
56Fläskkorv fett ca 23% rå0.1g
57Leverpastej skivbar fett 26%0.1g
58Leverpastej bredbar fett ca 24%0.1g
59Leverstuvning fryst0.1g
60Nöt lever gryta0.1g
61Leverbiff mald lever rå fryst0.1g
62Fläskkorv fett ca 21% kokt0.1g
63Nöt lever panerad stekt0.1g
64Kabanoss korv stekt0.1g
65Prinskorv fett 24%0.1g
66Leverbiff mald stekt fryst0.1g
67Rökt påläggskorv fett 34% ospec0.1g
68Salami svensk fett ca 33%0.1g
69Rökt medvurst fett ca 36%0.1g
70Kyckling lever stekt0.1g
71Salami importerad fett 45%0.1g
72Fisk friterad0.1g
73Duva m skinn rå0.1g
74Duva rå0.1g
75Rimmat sidfläsk gris panerat stekt0.1g
76Gris fläsk karré stekt u steksky0.1g
77Duva m skinn stekt0.1g
78Braxen rå0.1g
79Röding rå0.1g
80Sill rå0.1g
81Siklöja rå0.1g
82Hälleflundra rå0.1g
83Rullsylta0.1g
84Gris sidfläsk rimmat stekt0.1g
85Kanin kött rå0.1g
86Kalv tunnbringa rå0.1g
87Häst kött rå0.1g
88Bagel m rökt lax philadelphiaost sallad0.1g
89Gris fläsk färs fett 20% rå0.1g
90Gris fläsk sida m svål i bit rå0.1g
91Gris sidfläsk rökt0.1g
92Gris sidfläsk el stekfläsk rimmat i skivor rå0.1g
93Gris stekfläsk sida m svål skivor rå0.1g
94Tonfisk rå0.1g
95Öring rå0.1g
96Lax stekt0.1g
97Hälleflundra kokt0.1g
98Regnbågslax panerad stekt0.1g
99Smör osaltat fett 80%0.1g
100Makrill panerad stekt0.1g
101Makrill stekt0.1g
102Tonfisk stekt0.1g
103Sill salt kokt0.1g
104Piggvar kokt0.1g
105Salt sill panerad stekt hemlagad0.1g
106Smör extrasaltat fett 80%0.1g
107Ansjovis skarpsill inlagd0.1g
108Öring svensk älvöring rå0.1g
109Sik urtagen varmrökt0.1g
110Piggvar rå0.1g
111Sardiner i tomatsås konserv0.1g
112Sill salt rå0.1g
113Regnbågslax urtagen varmrökt0.1g
114Sill salt urvattnad konserv0.1g
115Sill matjessill konserv0.1g
116Fiskpaté m räkor0.1g

Forum | Om sajten | Användarvillkor | Cookies | Powered by: ManuFrog
ct - a - hp - amsl - amsqc