1 | Ål flat- o varmrökt | 1.4 | g |
2 | Ål ugnsstekt hemlagad | 1.3 | g |
3 | Ål inkokt hemlagad | 1.2 | g |
4 | Ål rå | 1.1 | g |
5 | Ål rund- o varmrökt | 1 | g |
6 | Laxpaté | 0.6 | g |
7 | Lax kokt | 0.6 | g |
8 | Lax odlad norsk fjordlax rå | 0.5 | g |
9 | Guldsparid grillad | 0.4 | g |
10 | Guldsparid | 0.4 | g |
11 | Röding urtagen varmrökt | 0.3 | g |
12 | Lax sida kallrökt | 0.3 | g |
13 | Regnbågslax odlad rå | 0.3 | g |
14 | Lax rå | 0.3 | g |
15 | Friterad bläckfisk | 0.3 | g |
16 | Makrill urtagen varmrökt | 0.2 | g |
17 | Laxmousse | 0.2 | g |
18 | Makrill rå | 0.2 | g |
19 | Makrill konserv | 0.2 | g |
20 | Sardiner i olja konserv | 0.2 | g |
21 | Regnbågslax sida kallrökt | 0.2 | g |
22 | Regnbågslax inkokt | 0.2 | g |
23 | Lamm lever rå | 0.2 | g |
24 | Makrill kokt | 0.2 | g |
25 | Fisk varmrökt | 0.2 | g |
26 | Ister gris | 0.2 | g |
27 | Makrillfilé konserv i tomatsås | 0.2 | g |
28 | Lax rimmad | 0.2 | g |
29 | Lax urtagen varmrökt | 0.2 | g |
30 | Makrillfilé varmrökt | 0.2 | g |
31 | Lax gravad | 0.2 | g |
32 | Lax konserv | 0.2 | g |
33 | Regnbågslax rå | 0.2 | g |
34 | Gåsleverpastej rökt konserv | 0.2 | g |
35 | Nöt lever rå | 0.1 | g |
36 | Laxbullar m sås tillagade | 0.1 | g |
37 | Gris lever rå | 0.1 | g |
38 | Prinskorv stekt | 0.1 | g |
39 | Pressylta | 0.1 | g |
40 | Kyckling lever rå | 0.1 | g |
41 | Skarpsill | 0.1 | g |
42 | Inlagd sill | 0.1 | g |
43 | Inlagd sill u lag | 0.1 | g |
44 | Havsabborre grillad | 0.1 | g |
45 | Sushi lax | 0.1 | g |
46 | Ren kött kallrökt rå | 0.1 | g |
47 | Stenbitskaviar | 0.1 | g |
48 | Friterade räkor restaurang | 0.1 | g |
49 | Ren lever rå | 0.1 | g |
50 | Inlagd höstsill u lag | 0.1 | g |
51 | Havsabborre | 0.1 | g |
52 | Skaldjurspaté | 0.1 | g |
53 | Nöt oxtunga rimmad rå | 0.1 | g |
54 | Leverstuvning hemlagad | 0.1 | g |
55 | Nöt lever stekt | 0.1 | g |
56 | Fläskkorv fett ca 23% rå | 0.1 | g |
57 | Leverpastej skivbar fett 26% | 0.1 | g |
58 | Leverpastej bredbar fett ca 24% | 0.1 | g |
59 | Leverstuvning fryst | 0.1 | g |
60 | Nöt lever gryta | 0.1 | g |
61 | Leverbiff mald lever rå fryst | 0.1 | g |
62 | Fläskkorv fett ca 21% kokt | 0.1 | g |
63 | Nöt lever panerad stekt | 0.1 | g |
64 | Kabanoss korv stekt | 0.1 | g |
65 | Prinskorv fett 24% | 0.1 | g |
66 | Leverbiff mald stekt fryst | 0.1 | g |
67 | Rökt påläggskorv fett 34% ospec | 0.1 | g |
68 | Salami svensk fett ca 33% | 0.1 | g |
69 | Rökt medvurst fett ca 36% | 0.1 | g |
70 | Kyckling lever stekt | 0.1 | g |
71 | Salami importerad fett 45% | 0.1 | g |
72 | Fisk friterad | 0.1 | g |
73 | Duva m skinn rå | 0.1 | g |
74 | Duva rå | 0.1 | g |
75 | Rimmat sidfläsk gris panerat stekt | 0.1 | g |
76 | Gris fläsk karré stekt u steksky | 0.1 | g |
77 | Duva m skinn stekt | 0.1 | g |
78 | Braxen rå | 0.1 | g |
79 | Röding rå | 0.1 | g |
80 | Sill rå | 0.1 | g |
81 | Siklöja rå | 0.1 | g |
82 | Hälleflundra rå | 0.1 | g |
83 | Rullsylta | 0.1 | g |
84 | Gris sidfläsk rimmat stekt | 0.1 | g |
85 | Kanin kött rå | 0.1 | g |
86 | Kalv tunnbringa rå | 0.1 | g |
87 | Häst kött rå | 0.1 | g |
88 | Bagel m rökt lax philadelphiaost sallad | 0.1 | g |
89 | Gris fläsk färs fett 20% rå | 0.1 | g |
90 | Gris fläsk sida m svål i bit rå | 0.1 | g |
91 | Gris sidfläsk rökt | 0.1 | g |
92 | Gris sidfläsk el stekfläsk rimmat i skivor rå | 0.1 | g |
93 | Gris stekfläsk sida m svål skivor rå | 0.1 | g |
94 | Tonfisk rå | 0.1 | g |
95 | Öring rå | 0.1 | g |
96 | Lax stekt | 0.1 | g |
97 | Hälleflundra kokt | 0.1 | g |
98 | Regnbågslax panerad stekt | 0.1 | g |
99 | Smör osaltat fett 80% | 0.1 | g |
100 | Makrill panerad stekt | 0.1 | g |
101 | Makrill stekt | 0.1 | g |
102 | Tonfisk stekt | 0.1 | g |
103 | Sill salt kokt | 0.1 | g |
104 | Piggvar kokt | 0.1 | g |
105 | Salt sill panerad stekt hemlagad | 0.1 | g |
106 | Smör extrasaltat fett 80% | 0.1 | g |
107 | Ansjovis skarpsill inlagd | 0.1 | g |
108 | Öring svensk älvöring rå | 0.1 | g |
109 | Sik urtagen varmrökt | 0.1 | g |
110 | Piggvar rå | 0.1 | g |
111 | Sardiner i tomatsås konserv | 0.1 | g |
112 | Sill salt rå | 0.1 | g |
113 | Regnbågslax urtagen varmrökt | 0.1 | g |
114 | Sill salt urvattnad konserv | 0.1 | g |
115 | Sill matjessill konserv | 0.1 | g |
116 | Fiskpaté m räkor | 0.1 | g |