| 1 | Ål flat- o varmrökt | 1.7 | g |
| 2 | Makrill konserv | 1.6 | g |
| 3 | Makrillfilé varmrökt | 1.6 | g |
| 4 | Ål ugnsstekt hemlagad | 1.5 | g |
| 5 | Ål inkokt hemlagad | 1.5 | g |
| 6 | Ål rå | 1.4 | g |
| 7 | Sardiner i olja konserv | 1.4 | g |
| 8 | Makrill urtagen varmrökt | 1.4 | g |
| 9 | Ål rund- o varmrökt | 1.3 | g |
| 10 | Sill matjessill konserv | 1.3 | g |
| 11 | Lax kokt | 1.2 | g |
| 12 | Sardiner i tomatsås konserv | 1.2 | g |
| 13 | Sill salt rå | 1.1 | g |
| 14 | Sill salt kokt | 1.1 | g |
| 15 | Salt sill panerad stekt hemlagad | 1.1 | g |
| 16 | Böckling rospigg filé dubbel varmrökt | 1 | g |
| 17 | Lax odlad norsk fjordlax rå | 1 | g |
| 18 | Makrill kokt | 1 | g |
| 19 | Sill salt urvattnad konserv | 0.9 | g |
| 20 | Regnbågslax sida kallrökt | 0.8 | g |
| 21 | Makrill rå | 0.8 | g |
| 22 | Inlagd höstsill u lag | 0.8 | g |
| 23 | Fisk varmrökt | 0.8 | g |
| 24 | Sardeller konserv | 0.7 | g |
| 25 | Inlagd sill u lag | 0.7 | g |
| 26 | Regnbågslax inkokt | 0.7 | g |
| 27 | Ansjovis skarpsill inlagd | 0.7 | g |
| 28 | Makrillfilé konserv i tomatsås | 0.7 | g |
| 29 | Böckling varmrökt | 0.6 | g |
| 30 | Strömmingsflundra panerad stekt hemlagad | 0.6 | g |
| 31 | Laxpaté | 0.6 | g |
| 32 | Röding urtagen varmrökt | 0.6 | g |
| 33 | Guldsparid | 0.6 | g |
| 34 | Regnbågslax rå | 0.6 | g |
| 35 | Stenbitskaviar | 0.6 | g |
| 36 | Inlagd sill | 0.6 | g |
| 37 | Guldsparid grillad | 0.6 | g |
| 38 | Skarpsill | 0.5 | g |
| 39 | Strömming salt rå | 0.5 | g |
| 40 | Regnbågslax odlad rå | 0.5 | g |
| 41 | Regnbågslax urtagen varmrökt | 0.5 | g |
| 42 | Röding rå | 0.5 | g |
| 43 | Lax sida kallrökt | 0.5 | g |
| 44 | Lax rå | 0.5 | g |
| 45 | Vaniljsås m havre 11% fett Oatly | 0.5 | g |
| 46 | Makrill stekt | 0.5 | g |
| 47 | Siklöja rå | 0.5 | g |
| 48 | Lax urtagen varmrökt | 0.4 | g |
| 49 | Krabba konserv | 0.4 | g |
| 50 | Böcklinglåda m äggstanning | 0.4 | g |
| 51 | Blåmusslor kokta m lag avrunna | 0.4 | g |
| 52 | Sill rå | 0.4 | g |
| 53 | Hälleflundra kokt | 0.4 | g |
| 54 | Laxmousse | 0.4 | g |
| 55 | Makrill panerad stekt | 0.4 | g |
| 56 | Senapssill u sås | 0.4 | g |
| 57 | Lax gravad | 0.4 | g |
| 58 | Lax stekt | 0.3 | g |
| 59 | Strömming kokt | 0.3 | g |
| 60 | Kaviar orökt | 0.3 | g |
| 61 | Löjrom saltad | 0.3 | g |
| 62 | Hummer rå | 0.3 | g |
| 63 | Torskrom sillrom m.fl. rå | 0.3 | g |
| 64 | Fiskpaté m räkor | 0.3 | g |
| 65 | Matfettsblandning fett 40 % berikad typ Lätt & lagom omega 3 | 0.3 | g |
| 66 | Havsabborre grillad | 0.3 | g |
| 67 | Hälleflundra rå | 0.3 | g |
| 68 | Piggvar kokt | 0.3 | g |
| 69 | Regnbågslax panerad stekt | 0.3 | g |
| 70 | Inlagd sill m gräddfilssås | 0.3 | g |
| 71 | Lax rimmad | 0.3 | g |
| 72 | Sik urtagen varmrökt | 0.3 | g |
| 73 | Tonfisk rå | 0.3 | g |
| 74 | Flundra rå | 0.3 | g |
| 75 | Strömming rå | 0.3 | g |
| 76 | Krabba kokt | 0.3 | g |
| 77 | Lax konserv | 0.3 | g |
| 78 | Havsabborre | 0.3 | g |
| 79 | Kräfta konserv el kokt | 0.2 | g |
| 80 | Piggvar rå | 0.2 | g |
| 81 | Öring rå | 0.2 | g |
| 82 | Havskräftor | 0.2 | g |
| 83 | Sushi lax | 0.2 | g |
| 84 | Senapssill m sås | 0.2 | g |
| 85 | Fiskpastej | 0.2 | g |
| 86 | Räkor kokta | 0.2 | g |
| 87 | Ostron | 0.2 | g |
| 88 | Krabba blå rå | 0.2 | g |
| 89 | Laxbullar m sås tillagade | 0.2 | g |
| 90 | Hummer konserv el kokt | 0.2 | g |
| 91 | Ostron konserv m lag | 0.2 | g |
| 92 | Musslor konserv u lag | 0.2 | g |
| 93 | Sniglar vinbergssnäckor | 0.2 | g |
| 94 | Räkor konserv u lag | 0.2 | g |
| 95 | Fisk friterad | 0.2 | g |
| 96 | Sillsallad | 0.2 | g |
| 97 | Kräftströmming | 0.2 | g |
| 98 | Bagel m rökt lax philadelphiaost sallad | 0.2 | g |
| 99 | Tonfisk stekt | 0.2 | g |
| 100 | Sill panerad stekt | 0.2 | g |
| 101 | Böcklingpastej | 0.2 | g |
| 102 | Braxen rå | 0.2 | g |
| 103 | Kyckling lever stekt | 0.2 | g |
| 104 | Sillpudding | 0.2 | g |
| 105 | Fiskpinnar ugnsstekt | 0.1 | g |
| 106 | Matlagningsbas m havre fett 13% Oatly iMat | 0.1 | g |
| 107 | Nöt lever stekt | 0.1 | g |
| 108 | Räkor konserv m lag | 0.1 | g |
| 109 | Leverpastej skivbar fett 26% | 0.1 | g |
| 110 | Nöt lever panerad stekt | 0.1 | g |
| 111 | Gåsleverpastej rökt konserv | 0.1 | g |
| 112 | Kyckling lever rå | 0.1 | g |
| 113 | Skaldjurssallad västkust u dressing | 0.1 | g |
| 114 | Lamm lever rå | 0.1 | g |
| 115 | Skagenröra | 0.1 | g |
| 116 | Skaldjurspaté | 0.1 | g |
| 117 | Skaldjurssallad västkust m vinägrettsås | 0.1 | g |
| 118 | Friterad bläckfisk restaurang | 0.1 | g |
| 119 | Kycklingleversauté | 0.1 | g |
| 120 | Pilgrimsmusslor | 0.1 | g |
| 121 | Nöt lever rå | 0.1 | g |
| 122 | Alaska pollock | 0.1 | g |
| 123 | Ren lever rå | 0.1 | g |
| 124 | Rödspätta filé stekt | 0.1 | g |
| 125 | Öring svensk älvöring rå | 0.1 | g |
| 126 | Pinklax rå | 0.1 | g |
| 127 | Kolja rå | 0.1 | g |
| 128 | Rödspätta rå | 0.1 | g |
| 129 | Torkad fisk | 0.1 | g |
| 130 | Torskfilé panerad stekt hemlagad | 0.1 | g |
| 131 | Surströmming | 0.1 | g |
| 132 | Fiskpinnar stekta | 0.1 | g |
| 133 | Kalkon m skinn stekt | 0.1 | g |
| 134 | Paella | 0.1 | g |
| 135 | Skaldjurssallad m majonnäsdressing | 0.1 | g |
| 136 | Smör osaltat fett 80% | 0.1 | g |
| 137 | Smör extrasaltat fett 80% | 0.1 | g |
| 138 | Janssons frestelse | 0.1 | g |
| 139 | Laxpudding | 0.1 | g |
| 140 | Pajfyllning förrätt | 0.1 | g |
| 141 | Pizza Marinara skaldjur restaurang | 0.1 | g |
| 142 | Paj lax spenat | 0.1 | g |
| 143 | Hälleflundra panerad stekt | 0.1 | g |
| 144 | Kolja kokt | 0.1 | g |
| 145 | Sushi olika sorter | 0.1 | g |
| 146 | Sushi tonfisk | 0.1 | g |
| 147 | Sushi hälleflundra | 0.1 | g |
| 148 | Fisk m mandel o ströbröd fryst | 0.1 | g |
| 149 | Sushi blandning 7 bitar | 0.1 | g |
| 150 | Kräftor | 0.1 | g |
| 151 | Musslor konserv m lag | 0.1 | g |
| 152 | Bläckfisk rå | 0.1 | g |
| 153 | Sillbullar | 0.1 | g |
| 154 | Laxpastej lättrökt | 0.1 | g |
| 155 | Rödspättafilé panerad stekt | 0.1 | g |
| 156 | Rödspättafilé kokt | 0.1 | g |
| 157 | Kolja panerad stekt | 0.1 | g |
| 158 | Sik kokt | 0.1 | g |
| 159 | Strömming panerad stekt | 0.1 | g |
| 160 | Vitling kokt | 0.1 | g |
| 161 | Strömming filé stekt | 0.1 | g |
| 162 | Ättikströmming | 0.1 | g |
| 163 | Räkor | 0.1 | g |